Informatie voor instromers

Welkom op de website over keuzebegeleiding voor de leerlingen, ouders/verzorgers, mentoren en oud-leerlingen van de Stichtse Vrije School in Zeist.

Word je binnenkort (eventueel) leerling op onze school, dan vind je hieronder informatie voor instromers. Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met de decaan.

In de hogere klassen moeten leerlingen keuzes maken met betrekking tot mogelijke vervolgopleidingen. De decanen kunnen de leerlingen hierin begeleiden. Er is een decaan voor de mavo en havo & vwo.

Wanneer je een gesprek wilt met de decaan maak dan (online) een afspraak je kunt ook even langskomen bij het kantoor van decanen: kamer 130. Als je een gesprek hebt dan kun je bij de spreekkamers op het bankje wachten.

Er zijn veel vragen waarop je het antwoord zelf kunt opzoeken. Voor dit soort vragen hebben we een website gemaakt: http://svszeist.dedecaan.net Alle informatie m.b.t. studie en beroep is daarop te vinden. Je moet je eerst aanmelden en dan kun je veel antwoorden zelf vinden. Bezoek de site regelmatig om even te kijken of er nog nieuwe activiteiten op staan!

De decanen bij ons op school zijn:

Monique Ricken (mavo) 
Wouter Modderkolk (havo/vwo)